Wat doen we?

JonkersCeelen Pay Solutions is specialist op het gebied van betalen, incasseren en het mee helpen oplossen van problemen met schulden. Wij kijken naar het totaal plaatje en onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, waarbij het voorkomen van het onnodig (hoog) oplopen van schulden en de relatie tussen partijen voorop staat. We respecteren de relatie van u met uw klanten en zoeken een voor alle partijen aanvaardbare oplossing. Gemakkelijk toegankelijk, de drempel voor een persoonlijk contact zo laag mogelijk. Géén poeha maar samen werken aan een oplossing.
Onze diensten
Maatschappelijk verantwoord incasseren (MVI)
U bent maatschappelijk betrokken of uw organisatie c.q. bedrijf heeft een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Maatschappelijk verantwoord incasseren (MVI) is een manier van incasseren die helemaal past in deze tijd. MVI heeft als doel om alles op alles te zetten om vorderingen in de minnelijke fase te incasseren dan wel een voor alle partijen aanvaardbare oplossing te vinden. Hiermee wordt de debiteur, uw klant geholpen en worden extra kosten en een dure procedure voorkomen. Een win-win scenario voor alle partijen. JonkersCeelen heeft een unieke aanpak? Nieuwsgierig? Neem contact op.

 • Géén extra kosten voor uw klant
 • Persoonlijk contact staat voorop
 • De relatie met uw klant wordt hersteld of zelfs verbeterd


Meer informatie »
Incasso bemiddeling
Particulieren benader je anders dan bedrijven en vaste trouwe klanten benader je anders dan nieuwe opdrachtgevers. Door uw klant steeds op een specifieke en persoonlijke manier te benaderen, proberen we vast te stellen waar de schoen wringt. We bemiddelen en zoeken samen met u en uw klant naar een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. We ontzorgen en herstellen de relatie waar mogelijk. Denk aan een persoonlijk bezoek, telefoongesprek of brief op maat en géén extra kosten voor uw klant. Nieuwsgierig geworden? Neem direct contact op.

 • Persoonlijk contact staat voorop
 • Géén extra kosten voor uw klant
 • De relatie met uw klant wordt hersteld of zelfs verbeterd


Meer informatie »
Minnelijke Incasso
Ook voor de minnelijke incasso geldt, particulieren benader je anders dan bedrijven. Iedereen krijgt een specifieke persoonlijke aanpak die past bij de relatie. Wie iets koopt of een dienst afneemt zal moeten betalen, dat is het uitgangspunt. Wordt er niet betaald en komt u er zelf samen met uw klant niet uit, dan kunt u ons inschakelen. Wij zullen uw klant tot betaling aanspreken. We bekijken samen met u zonder bijkomende kosten of u alle stappen in uw proces correct heeft afgehandeld en adviseren u bij de te nemen vervolgstappen. Dankzij onze uitgebreide ervaring met verschillende opdrachtgevers met bijbehorende schuldenaren kunnen we u daar goed bij helpen. Altijd een aanpak op maat en géén onnodige kosten. In dit traject benaderen wij uw klant schriftelijk en telefonisch en waar nodig met een persoonlijk bezoek. Doelstelling is de betaling van uw vordering in één keer of via een betalingsregeling. Wij helpen u, neem direct contact op.

 • Persoonlijk contact staat voorop
 • Maatwerk na overleg met u
 • Oog voor de relatie die u met uw klant heeft


Meer informatie »
Gerechtelijke Incasso
Het minnelijke incasso traject heeft niet tot betaling geleid en eventueel ook de incassobemiddeling heeft niets opgeleverd. Dan heeft u nog altijd de mogelijkheid naar de rechter te stappen om uw vordering in een uitspraak van de rechter vastgelegd te krijgen. U krijgt van ons gratis advies over de kans van slagen van een procedure. Besluit u om naar de rechter te stappen om een vonnis te halen en daarna betaling hiervan af te dwingen, dan moeten wij hiervoor kosten maken, de zogenaamde gerechtskosten, waaronder het griffierecht. Deze kosten worden volledig op debiteur/schuldenaar verhaald en kosten u uiteindelijk niets, mits de vordering natuurlijk in zijn geheel wordt geïncasseerd. Voor de procedure betaalt u een kostenvoorschot, dit kostenvoorschot wordt bij eindafrekening van de zaak weer samen met het voor u geïncasseerde bedrag aan u terugbetaald. De hoogte van het kostenvoorschot hangt af van de hoogte van de vordering. Vragen of een vordering uit handen geven? Neem gerust contact op.

 • Persoonlijk contact staat voorop
 • Gratis procesadvies
 • Maatwerk na overleg met u


Meer informatie »
Ambtelijke werkzaamheden
Wij brengen exploten uit, leggen rechterlijke uitspraken ten uitvoer en leggen beslagen. Wij ontvangen uw opdracht en sturen u per omgaande een bevestiging van de goede ontvangst. Wij controleren het exploot op de wettelijke formaliteiten. Op uw verzoek wordt de opdracht diezelfde dag uitgevoerd of tijdig binnen de voor dat exploot geldende wettelijke termijn. Indien gewenst krijgt u het exploot na uitbrengen direct op voorhand per e-mail toegezonden. Wij verzorgen uw exploten in geheel Nederland of daarbuiten. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt en kwaliteit en snelheid staan voorop. Lever uw exploot digitaal aan of per gewone post.

 • Gemak voor u als opdrachtgever
 • Snel en accuraat
 • Wij verzorgen uw exploot in geheel Nederland en daarbuiten


Meer informatie »
Proces Verbaal van Constatering
U wilt een bepaalde gebeurtenis/situatie laten vastleggen om deze eventueel later (in een procedure) te kunnen aantonen . Wij, als gerechtsdeurwaarders, kunnen dat bij uitstek voor u verzorgen en maken een speciaal daarvoor bedoeld Proces Verbaal van Constatering op dat als bewijs in een procedure kan worden overlegd. Denk aan een verhuurde ruimte die wordt achtergelaten, maar bijvoorbeeld ook een melding op internet die ongewenst is of inbreuk maakt. Komt zo’n situatie voor, wij helpen u graag, neem direct contact op

 • Bewijskracht in procedure
 • Snel en accuraat vastgelegd


Meer informatie »