Nancy van Uitert
van Van Uitert Advocaten
uit Kaatsheuvel

Al zeker 10 jaar werken mijn collega's en ik naar volle tevredenheid samen met het kantoor van Clemens Jonkers en Theo Ceelen. Ik verbaas mij er over, dat zij soms kansloze zaken toch tot een goed einde weten te brengen. Verder is het erg prettig dat er altijd ruimte is voor inhoudelijk overleg.

Wat kost het?

Kantoorkosten
 • U betaalt een uniform bedrag nl. € 37,50 kantoorkosten en krijgt hiervoor:

  - aanleg dossier en opdrachtbevestiging
  - Informatie GBA
  - Informatie KVK
  - Informatie RDW
  - Informatie kadaster
  - Informatie UWV/Inlichtingen Bureau
  - Informatie SVB
  - Informatie Uitzendbureau

  Indien aanvullend een extern informatie bureau moet worden ingeschakeld, wordt dit overlegd met de opdrachtgever en bedragen de kosten nooit meer dan de werkelijk door dit externe bureau bij J & C in rekening gebrachte kosten.
Explootkosten
 • De exploten worden berekend conform het wettelijk vast gestelde Btag-tarief en door belast aan de debiteur/schuldenaar. Indien er een toevoeging is afgegeven in een dossier worden de kosten van de exploten indien niet verhaald op de debiteur/schuldenaar nooit in rekening gebracht bij de opdrachtgever.
Afwikkelingskosten
 • Als de vordering geheel of gedeeltelijk ge&‌iuml;ncasseerd is wordt bij afrekening door JonkersCeelen 5% afwikkelingskosten berekend over het ge&‌iuml;ncasseerde bedrag minus de door JonkersCeelen gemaakte kosten met een minimum van € 50,00.